Over ons

Wij zijn Poppe

Basis en ambacht

Al 37 jaar is Gerard Knol het gezicht achter restaurant Poppe. Als eigenaar en chefkok is hij op zijn best in de keuken waar hij de heerlijkste gerechten uit zijn mouw schudt. Als 15-jarige deed hij zijn intrede in de horeca als afwasser. Daar begon zijn passie die nooit meer is verdwenen. Hij werkte in verschillende horecabedrijven en zelfs de patisserie is hem niet vreemd. De gebakjes die u nu bij ons kunt afhalen, zijn daar nog steeds het bewijs van.

Het uitgangspunt van Gerard is dat eten vooral lekker moet zijn met smaken vanuit de basis en ambacht. Alles wordt zelf gemaakt. Het liefst gaat hij zelf op inkoop om de producten uit te zoeken en te beoordelen op de kwaliteit die hij wenst. Hij heeft een enorme drive om uit alles altijd het beste te halen. En dat proeft en ervaart u als u bij restaurant Poppe bent.

Gerard Knol

Gastvrij

Poppe’s team

Het gastvrije team van restaurant Poppe staat iedere dag voor u klaar. De frisse, jonge brigade deelt dezelfde passie en leergierigheid als het gaat om mooie gerechten, wijn en gastheerschap. Ze zijn gefocust en altijd gedreven om elkaar in positieve zin te overtreffen. Ook de gezelligheid en humor ontbreken niet. Het is een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld waardoor het u aan niets ontbreekt.