Over ons

Wij zijn Poppe

Gerard Knol, al 42 jaar op zijn plek bij Poppe

Als eigenaar en chef-kok is Gerard Knol helemaal in zijn element in de keuken.
Samen met zijn keukenteam creëert hij talloze culinaire verrassingen, waarin creativiteit en vakmanschap hand in hand gaan.

Zijn horecareis begon op 15-jarige leeftijd als afwasser, en vanaf dat moment was zijn passie voor koken niet meer te stoppen.
Inmiddels een paar grijze haren rijker, maar als het aan hem ligt, hangt zijn koksbuis voorlopig nog lang niet aan de wilgen.

Na ervaring in diverse horecabedrijven én een uitstapje naar de patisserie, vond Gerard zijn thuis bij Poppe.
Zijn volgende droom? Zijn liefde voor chocolaterie verder ontwikkelen. De apparatuur heeft hij al grotendeels verzameld; nu is het wachten op dat ene ingrediënt: tijd.

Gerards uitgangspunt is eenvoudig maar krachtig: eten moet vooral lekker zijn.
Hij kookt vanuit de basis, met eerlijke smaken en pure ambacht. Alle ingrediënten worden zelf verwerkt, en hij gaat graag persoonlijk op pad om de beste producten te selecteren.

Samen met zijn team haalt Gerard uit elk gerecht het maximale, en dat proef en voel je bij elk bezoek. Bij Poppe geen poespas, maar klassieke gerechten met een twist.

Gerard Knol

Gerard Knol

Gastvrij

Poppe’s team

Het gastvrije team van restaurant Poppe staat iedere dag voor u klaar. De frisse, jonge brigade deelt dezelfde passie en leergierigheid als het gaat om mooie gerechten, wijn en gastheerschap. Ze zijn gefocust en altijd gedreven om elkaar in positieve zin te overtreffen. Ook de gezelligheid en humor ontbreken niet. Het is een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld waardoor het u aan niets ontbreekt.