Menu
Menu
Verrassingsmenu’s
3 Gangen verrassingsmenu 37,50
5 Gangen verrassingsmenu 49,50
3 Gangen keuzemenu 39,50
Voorgerechten
Ceviche van roodbaars
Sambai vinaigrette – Mango – Courgette – Zalmkaviaar – Zeekraalolie
of
Runderlende
Filet Americain – Ceaser créme – Little gem
of
Voorjaarssalade
Asperges – Aceto Balsamico – Mousse van gerookte tomaat – Postelein
Hoofdgerechten
Scholfilet
Gegrild – Hollandaisesaus – Spinazie
of
Polderhoen
Polderhoen dijen – Gerookte paling – Spinazie – Palingsaus
of
Boeuf bourguignon
Stoofschotel – Rundvlees – Rode wijn – Beukenzwam – Zilveruitjes
of
Vegetarische lasagne
Paddenstoelen – Aceto Balsamico -Spinazie – Basilicumolie
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en salade
Extra friet bij uw hoofdgerecht + 4,25
Nagerechten
Dame Blanche
Witte chocolade sorbetijs – Vanille roomijs – Warme chocoladesaus – Slagroom
of
Bluf van Ananas
Kokos-ijs – Krokantje van chocolade – Amandel
Voorgerechten
Gemarineerde tonijn
Koriandercrème – Sesamtuilles – Gepocheerd ei – Sojaschuim
15,50
Ceviche van roodbaars
Sambai vinaigrette – Mango – Courgette – Zalmkaviaar – Zeekraalolie
12,50
Carpaccio van rund
Truffelcrème – Rucola – Parmezaanse kaas – Pijnboompitten
13,50
Runderlende
Filet Americain – Ceaser créme – Little gem
13,50
Sparerib zonder bot
Miso créme – Babi pangang groenten – Wasabi crumble
12,50
Voorjaarssalade
Asperges – Aceto Balsamico – Mousse van gerookte tomaat – Postelein
12,00
Bisque
Kreeftensoep – Gamba – Basilicum
10,00
Aspergesoep
Groene asperges – Daslookolie
10,00
Hoofdgerechten
Roodbaarsfilet
Op de huid gebakken – Beurre blanc – Daslookolie
24,50
Scholfilet
Gegrild – Hollandaisesaus – Spinazie
24,50
Ravioli van gamba
Bouillabaisse – Aioli – Desemcroutons – Basilicum
24,00
Eendenborstfilet
Jus van nectarine – Doperwtcréme
26,50
Polderhoen
Polderhoen dijen – Gerookte paling – Spinazie – Palingsaus 22,50
Varkenshaas Wellington
Duxelle – Serranoham – Madeirajus
26,50
Kalfshaas
Van de grill – Jus van gerookte tomaat – Sperziebonen
27,50
Boeuf bourguignon
Stoofgerecht – Rundvlees – Rode wijn – Beukenzwam – Zilveruitjes
23,50
Ossenhaas
Van de grill – Knolselderij – Bearnaise- of pepersaus
34,00
Asperges
Paddenstoelen lasagne – Basilicumolie – Aceto Balsamico -Schuim van Parmezaanse kaas
23,50
Truffelrisotto
Oesterzwammen – Rucola – Truffeldressing – Parmezaanse kaas
23,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en salade
Extra friet bij uw hoofdgerecht + 4,25
Heeft U een allergie of dieet, laat het ons weten. Dan kunnen wij er rekening mee houden.
Nagerechten
Kaas
Selectie van vijf kazen – Kletzenbrood – Vijgenjam
13,50
Gekonfijte rabarber
Aardbeiensorbetijs – Créme pâtissiére – Kletskop
9,50
Dame Blanche
Witte chocolade sorbetijs – Vanille roomijs – Warme chocoladesaus – Slagroom
9,50
Bluf van ananas
Kokos-ijs – Krokantje van chocolade – Amandel
9,50
Panna cotta
Citroen – Scroppino – Krokantje van rood fruit
9,50