Menu
Menu
3 Gangen Verrassingsmenu
39.50
5 Gangen Verrassingsmenu
49.50
3 Gangen keuzemenu
39.50
Voorgerechten
Bouillabaisse
Provençaalse vissoep – Aïoli – Kaas – Croutons
of
Spare rib zonder bot
Indische bonen – Harissa – Gel van rabarber
of
Gevulde puntpaprika
Geitenkaas – Selderijolie – Ingelegde bleekselderij – Gerookte Amandel
Hoofdgerechten
Schelvisfilet
Korst van champignons en morilles – Aardappelmousseline – Spinazie – Basilicum jus
of
Lamsnek
Zachtgegaard – Lamsjus – Yoghurt – Za’atar – Lentegroentes
of
Voorjaarsrisotto
Spinazie – Parmezaanse kaas – Rucola
Nagerechten
Bluf van Rabarber
Gemberijs – Granité van lavendel
of
Kaas
Drie verschillende kazen – Notensalade – Suikerbrood – Balsamico – Vijgenjam
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en salade
Extra friet bij uw hoofdgerecht + 4,25
Voorgerechten
Gemarineerde tonijn
Koriandercrème – Sesamtuilles – Gepocheerd ei – Sojaschuim
15.50
Carpaccio van rund
Truffelcrème – Rucola – Parmezaanse kaas – Pijnboompitten
14.50
Eendenlever supplement 8.50
Coquille & Gamba’s
Tom Kha Kai saus – zeekraal – Daslook – Avocado
14.50
Sparerib zonder bot
Indische bonen – Harissa – Gel van rabarber
12.50
Steak tartaar
Cipriani cremé – Mosterdkaviaar – Gepocheerd ei
14.50
Gevulde puntpaprika
Geitenkaas – Selderijolie – Ingelegde bleekselderij – Gerookte Amandel
12.50
Tartaar van tomaat
Paprika – Basilicumolie – Gepekeld ei
12.50
Bisque
Kreeftensoep – Gamba – Basilicum
12.50
Vegetarische soep
Parmezaanse kaas – Basilicum – Asperges
10.00
Hoofdgerechten
Schelvisfilet
Korst van champignons en morilles – Aardappelmousseline – Spinazie – Basilicum jus
24.50
Zeewolffilet
Gegrild – Seranoham – Saus van langoustine – Rucola
26,50
Coquille & Gamba’s
Groente – Curry Madras – Bloemkool
28,50
Ossenhaas
Van de grill – Ravioli gevuld met ossenstaart en eendenlever – Jus van Ossenstaart
34,00
Eendenlever supplement 8.50
Ribeye
Bearnaisesaus – Gerookte Bloemkool – Opperdoes aardappel
24,50
Blije Kip
Jus van gerookte paling – Asperges – Spinazie – Opperdoes aardappel
24,50
Lamsnek
Zachtgegaard – Lamsjus – Yoghurt – Za’atar – Lentegroentes
24,50
Ravioli
Gevuld met eidooier – Verse zwarte truffel – Paddenstoelenjus
22,50
Voorjaarsrisotto
Spinazie – Parmezaanse kaas – Rucola
22,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en salade
Extra friet bij uw hoofdgerecht + 4,25
Heeft U een allergie of dieet, laat het ons weten. Dan kunnen wij er rekening mee houden.
Nagerechten
Kaas
Selectie van vijf kazen – Kletzenbrood – Vijgenjam
13,50
Advocaat
Chocolade krokant – Cremeaux van karamel – Vanille ijs
9,50
Bluf van Rabarber
Gember ijs – Granité van lavandel
9,50
Citroentaart
Sponscake van pistache – Rood fruit – Witte chocolade sorbetijs
9,50
Gekarameliseerde appel
Vanille ijs – Noten – Gezouten karamelsaus
9,50