Menu
Menu
3 Gangen keuzemenu 39,50
Voorgerechten
Ceviche van kabeljauw
Passievrucht – Crème van rode curry – Kroepoek van rode curry
of
Sparerib zonder bot
Limoen – Kimchi crème – Bloemkool – Wasabi crumble
of
Carpaccio van watermeloen
Geitenkaas – Aceto Balsamico – Crumble van tomaat – Basilicum aioli
Hoofdgerechten
Kabeljauwfilet
Op de huid gebakken – Beurre blanc met zwarte knoflook
of
Polderhoen
Polderhoen dijen – Gerookte paling – Spinazie – Palingsaus
of
Rundersukade
Eigen jus – Kaantjes – Bieslook
of
Truffelrisotto
Oesterzwammen – Rucola – Truffeldressing – Parmezaanse kaas Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en salade
Extra friet bij uw hoofdgerecht + 4,25
Nagerechten
Terrine
Sorbetijs – Marsepein – Sabayon van Licor 43 – Crumble
of
Bluf van mokka
Granité van espresso – Vanille-ijs
Voorgerechten
Gemarineerde tonijn
Koriandercrème – Sesamtuilles – Gepocheerd ei – Sojaschuim 15,50
Ceviche van kabeljauw
Passievrucht – Crème van rode curry – Kroepoek van rode curry 12,50
Carpaccio van rund
Truffelcrème – Rucola – Parmezaanse kaas – Pijnboompitten 13,50
Steak tartaar
Mayonaise van cèpes – Krokantje van paddenstoelen – Gepocheerd ei 13,50
Sparerib zonder bot
Limoen – Kimchi crème – Bloemkool – Wasabi crumble 12,50
Carpaccio van watermeloen
Geitenkaas – Aceto Balsamico – Crumble van tomaat – Basilicum aioli 12,00
Bisque
Kreeftensoep – Gamba – Basilicum 10,00
Soep van knolselderij
Truffel – Waterkers – Paddenstoelen 10,00
Hoofdgerechten
Kabeljauwfilet
Op de huid gebakken – Beurre blanc met zwarte knoflook 24,50
Zeebaarsfilet
Jus van oester – Zalmkaviaar – Pijpjeskruid 24,50
Ravioli van gamba
Bouillabaisse – Aioli – Desemcroutons – Basilicum 24,00
Maishoen
Gevuld met ossenhaas – Eigen jus – Zwarte olijven 24,50
Polderhoen
Polderhoen dijen – Gerookte paling – Spinazie – Palingsaus 22,50
Varkenshaas Wellington
Duxelle – Serranoham – Madeirajus 26,50
Kalfsentrecote
Van de grill – Jus van rode biet 27,50
Rundersukade
Eigen jus – Kaantjes – Bieslook 23,50
Ossenhaas
Van de grill – Knolselderij – Bearnaise- of pepersaus 34,00
Bloemkool
Van de bbq – Zwarte knoflook – Zeekraal – Amandelroom – Uiencrumble 23,50
Truffelrisotto
Oesterzwammen – Rucola – Truffeldressing – Parmezaanse kaas 23,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en salade
Extra friet bij uw hoofdgerecht + 4,25
Heeft U een allergie of dieet, laat het ons weten. Dan kunnen wij er rekening mee houden.
Nagerechten
Kaas
Selectie van vijf kazen – Kletzenbrood – Vijgenjam 13,50
Terrine
Sorbetijs – Marsepein – Sabayon van Licor 43 – Crumble 9,50
Omelette Sibérienne
Bergamot parfait – Witte chocolade – Gezouten karamel 9,50
Bluf van mokka
Granité van espresso – Vanille-ijs 9,50
Crème Brûlée
Amandeltuille – Kiwi sorbetijs 9,50