menu
Poppe’s Propvolle Restaurant Weken
Dezelfde smaken die u gewend bent, maar dan aangepast aan de huidige omstandigheden. Ambachtelijke producten bereid vanuit onze keuken aan de Paslaan, nu speciaal voor bij u thuis.
Deze gerechten hoeft u zelf alleen nog even thuis op te warmen. Bij de bestelling zit een gemakkelijke omschrijving. Deze omschrijving kunt u ook hier vinden.
Dagspecials
Vis Vrijdag
Kreeft gegratineerd met kreeftensaus geserveerd met een pasta pesto.
Halve kreeft € 16,50
Hele kreeft 27,50
Zalige Zaterdag
Voorgerecht: Tonijntartaar
Hoofdgerecht: Ossenhaas met gamba’s geserveerd met een kreeftensaus en risotto
Dessert: Mille-feuille met witte chocolade mousse
Het menu kost € 32,50 per persoon en wordt geleverd met olijven, brood en boter. Bij het hoofdgerecht aardappelgratin en een salade en als afsluiter friandaises voor bij de koffie.
Zondige Zondag
Spareribs zonder bot met aardappels uit de oven en aioli € 12,50
3-gangen keuzemenu
Keuze uit één van de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts op de menukaart.
- Brood met boter en olijven bij het voorgerecht
- Hoofdgerecht met Aardappelgratin en salade
- Dessert met Friandaises
€ 27,50 p.p.
3-gangen kinderkeuzemenu
Keuze uit één van de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts hieronder.
Voorgerechten kids:
Tomatensoep
Tomatensoep met gehakt balletjes
Ham met meloen
Plakjes dun gesneden ham met stukjes watermeloen
Gerookte zalm
Plakjes dun gesneden gerookte zalm met groententjes
Hoofdgerechten kids:
Spareribs zonder bot
Spareribs in marinade zonder botjes
Pasta Bolognese
Pasta met tomatensaus en gehakt
Mini Hamburgertjes
Stel je eigen hamburger samen met mayonaise en ketchup
Desserts kids:
Mix your own brownie
Chocolade brownie met verschillende toppings
Creme Brulee voor kids
Creme brulee met mango
€ 14,50 p.p.
Voorgerechten
Carpaccio € 11,00
Carpaccio van rund met truffelcrème, rucola en Parmezaan
Tonijn € 11,00
Tonijn gemarineerd in soja met koriandercrème en een gepocheerd ei
Steak tartaar € 11,00
Steaktartaar met piment mayonaise en ingelegde biet en Amsterdamse zuren
Steak tomaat € 11,00
Tartaar van tomaat met mozzarella, pesto en krokant van Parmezaan
Soepen voor thuis (per liter)
Tomatensoep € 6,50
Kreeftensoep € 10,00
Knolselderij-truffelsoep € 6,50
Groentesoep € 6,50
Paddelstoelensoep € 6,50
Hoofdgerechten
Ossenhaas € 16,00
Gebakken ossenhaas met pepersaus, bataat purree en een bonen mix
Roodbaars € 16,00
Op de huidgebakken roodbaars met Beurre blanc en een aardappelpuree met gerookte paling
Risotto € 8,50
Truffelrisotto met groene groentes en rucola met truffeldressing
Kalfswang € 16,00
Langzaam gegaarde kalfswang in eigen jus met bataat puree en een bonen mix
Lamschouder € 16,00
Langzaam gegaarde lamschouder met jus van basilicum geserveerd met ratatouille
Bijgerechten
Aardappelgratin € 2,50
Dag groentes € 2,50
Salade € 2,50
500ml olijven € 6,75
1000ml olijven € 13,50
Desserts
Mille Fieulle € 6,00
Opgebouwd in verschillende lagen bladereeg met witte chocolade mousse en gemarineerde ananas
Kaasplankje € 6,00
3 soorten Franse kaas met vijgen compote
Citroentaartje € 6,00
Een citroentaartje met gezouten karamel en gebrande merenigue