Menu
Menu
Verrassingsmenu
3 Gangen verrassingsmenu €35
5 Gangen verrassingsmenu €45
Brood met smeersels
Van echte bakker Keurhorst € 5,00
3 Gangen keuzemenu €36.50
Voorgerechten
Carpaccio van watermeloen
Burrata – Venkel – Aceto Balsamico – Crumble van tomaat
Of
Ceviche van kabeljauw
Passievrucht – Zeekraal – Kroepoek van rode curry
Of
Sparerib zonder bot
Crème van zwarte knoflook – Geroosterde groene kool –
Wasabi crumble – Limoen
Hoofdgerechten
Truffelrisotto
Truffel – Rucola – Doperwten – Parmezaanse kaas
Of
Kabeljauw
Panade van sinaasappel en hazelnoot – Jus van wortel en sinaasappel
Of
Bavette
Van de BBQ – Bearnaise- of pepersaus
Desserts
Bluf van yoghurt
Sorbet van framboos – Granité van gember
Of
Lemon curd
Merengue – Limoen – Sablé – Amandelijs
Voorgerechten
Carpaccio van watermeloen
Burrata – Venkel – Aceto Balsamico – Crumble van tomaat
11,50
Gemarineerde tonijn
À la minute gemarineerd – Koriander crème – Sesamtuilles – Gepocheerd ei
15,50
Ceviche van kabeljauw
Passievrucht – Zeekraal – Kroepoek van rode curry
12,50
Sparerib zonder bot
Crème van zwarte knoflook – Geroosterde groene kool –
Wasabi crumble – Limoen
12,50
Steak tartaar
Artisjokken tapenade – Crème van dragon – Gepocheerd ei –
Krokant van Parmezaanse kaas
13,50
Carpaccio
Truffelcrème – Rucola – Parmezaan
13,50
Gazpacho
Tomatensalade – Komkommer – Sorbet van tomaat
10,50
Gazpacho
Sorbet van rode biet – Avocado – Tartaar van biet – Granaatappel
11,50
Bisque
Kreeftensoep – Gamba
10,00
Hoofdgerechten
Ratatouille
Terrine – Gerookte ricotta – Tomaten fregola – Basilicum aioli
23,50
Truffelrisotto
Truffel – Rucola – Doperwten – Parmezaanse kaas
21,50
Kabeljauw
Panade van sinaasappel en hazelnoot – Jus van wortel en sinaasappe
23,50
Zeebaars
Bouillabaisse – Gamba – Serranoham – Mousseline
24,50
Zeetong (± 300/350 gram)
Gebakken in roomboter – Citroen – Kappertjes
28,50
Lamsschouder
Gezouten citroenyoghurt – Lamsjus – Gepofte knoflook
23,50
Bavette
Van de BBQ – Bearnaise- of pepersaus
25,50
Entrecote
Van de BBQ – Gekarameliseerde ui – Parmezaanse kaas – Rode wijnjus
26,50
Duo van kalf
Kalfshaas – Sukade – Jus van rode biet – Kaantjes
24,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en salade
Extra friet bij uw hoofdgerecht + 3,95
Nagerechten
Kaas
Selectie van kazen – Kletzenbrood – Kweepeer
13,50
Lemon curd
Merengue – Limoen – Sablé – Amandelijs
9,50
Chocolade
Crémeux – Karamelijs – Passievrucht – Tuille
9,50
Bluf van yoghurt
Sorbet van framboos – Granité van gember
9,50