menu
Bereidingswijze
De gerechten die u heeft ontvangen zijn almost ready to eat…
Deze hoeft u alleen nog warm te maken. Wij hebben op elk gerecht een sticker geplakt met de bereidingswijze en duur.
Om een nog completer beeld te kunnen weergeven hebben wij ook een opsomming gemaakt van alle gerechten.
Nieuwe verpakkingen zorgen er voor dat u nog eenvoudiger uw gerechten op tafel heeft staan. Daarbij zijn diverse gerechten nu beter te combineren.Doordat deze gerechten dezelfde opwarm tijd en temperatuur nodig hebben. Deze gerechten zitten in een drieluik die u eenvoudig in de oven schuift met het plasticfolie er nog op.
Voorgerechten
Zuurdesembrood
Het zuurdesembrood zit bij het drie gangenmenu, het zalige zaterdagmenu en het broodplankje.
Afbakken op 180 graden 15 minuten in de oven
Carpaccio van rund
De carpaccio van rund wordt geserveerd met truffel crème, Parmezaan, pijnboompitten en rucola.
Om de rucola aan te maken hebben wij hier een dressing van truffel bij gedaan.
Tonijn
Tonijn gemarineerd in soja. Hierbij zit een potje extra Soja marinade, koriander crème, sesamtuilles en een gepocheerd ei.
Het gepocheerde ei kunt u verwarmen in net NIET kokend water.
Steaktartaar
Steaktartaar met apart verpakt: Amsterdamse zuren, Caesardressing, zuurdesem toast en een gepocheerde ei.
Het gepocheerde ei kunt u verwarmen in net NIET kokend water.
Steak tomaat
Tartaar van tomaat met mozzarella, basilicum, pesto en krokant van Parmezaan.
Hoofdgerechten
Ossenhaas
De ossenhaas wordt geleverd in een drieluik. Het gerecht schuift u in zijn geheel in de oven op 160 graden 15 minuten. Over het gerecht zit een folie gespannen dit kunt u laten zitten.
Kalfswang
Langzaam gegaard vlees in eigen jus met bonenmix en bataatpuree.
Op 160 graden 15 minuten in de oven. Over het gerecht zit een folie gespannen dit kunt u laten zitten.
Truffelrisotto
De Truffelrisotto wordt geleverd in een drieluik. Het gerecht schuift u in zijn geheel in de oven op 160 graden 15 minuten. Over het gerecht zit een folie gespannen dit kunt u laten zitten.
Op het moment dat boontjes en risotto opgewarmd zijn kunt u de rucola aanmaken met de bijgeleverde truffeldressing en dit vervolgens over de risotto doen.
Lamsschouder
Langzaam gegaarde lamsschouder met jus van basilicum en ratatouille.
Op 160 graden 15 minuten. Over het gerecht zit een folie gespannen dit kunt u laten zitten.
Roodbaars
Met Beurre blanc saus, kleine groentes en aardappelpuree met paling.
Het gerecht schuift u in zijn geheel in de oven op 160 graden 15 minuten. Over het gerecht zit een folie gespannen dit kunt u laten zitten.
Spareribs
160 graden 10 minuten in de oven. Het plastic moet van de spareribs af tijdens het bereiden.
Beef Wellington
Bij de beef wellington leveren wij een kernthermometer. Op deze manier kunt u de tempratuur goed in de gaten houden om de perfecte bite te creëren.De kernthermometer hebben wij al voor u in de beef gedaan. U laat de beef welligton eerst mooi kleuren in de voor verwarmde oven op 210 graden. Op het moment dat het deeg goudbruin is kan de tempratuur van de oven verlaagd worden naar 190 graden. Als de thermometer 38 graden aangeeft kan de welligton uit de oven. Door de bladerdeeg korst die functioneert als een oventje zal de tempratuur oplopen. Het vlees rust ondertussen en de temperatuur loopt op naar 49 graden. De perfecte tempratuur om het vlees te snijden.In combinatie met de madera jus, die kan worden opgewarmd in de magnetron 1 minuutje is voldoende of even in een pannetje.
Bijgerechten
Aardappelgratin
30 minuten in de oven op 180 graden. Het bakje kan in de oven wel moet het dekseltje er af.
Daggroentes
2 tot 3 minuten in de magnetron of opwarmen in een pannetje.
Salade
Bij de salade zitten croutons en dressing. De dressing is olieachtig en roze/oranje achtig van kleur.
Aardappeltjes met rozemarijn
160 graden in de oven 15 minuten. Hiervoor geldt wel het dekseltje er afhalen.
Desserts
Deze dessert zijn helemaal klaar en hier hoeft u dan ook geen verdere handelingen aan te verrichten.
Mille Fieulle
Opgebouwd uit verschillende lagen bladerdeeg met witte chocolade mousse en gemarineerde ananas
Citroentaartje
Citroentaartje met gezouten karamel en gebrande meringue
Kaasplankje
Drie soorten kaas met vijgencompote en noten-vijgentoast.