Groot gezelschap

grotetafel900x450Wilt u met een groter gezelschap lunchen of dineren? Bijvoorbeeld met familie of zakelijke gasten, voor een verjaardag, een bruiloft of een vergadering? Onze serre is uitstekend geschikt voor grotere en kleinere gezelschappen. Wij maken graag een menu op basis van uw wensen.
 
Ook voor speciale groepsarrangementen kunt u bij Poppe terecht.

Amuse diner:
Een menu bestaande uit verschillende kleine gerechtjes.

Diner totaal:
3-gangen: Het happyhour menu, inclusief aperitief, 3 glazen huiswijn en koffie of thee | 40,00 p.p.
4 gangen: Het happyhour menu, met Champignon Dordogne als extra tussengerecht, inclusief aperitief, 3 glazen huiswijn en koffie of thee | 47,50 p.p.

Een brunch of een buffet, behoren ook tot de mogelijkheden.

Vanaf 12 personen bespreken wij graag een menu met u. Zo kan de keukenbrigade een drie of vier gangen keuzemenu voor u samenstellen. U heeft dan een keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts. De voor- en hoofdgerechten bestaan elk uit een vlees-, vis- en/of vegetarisch gerecht. Hieruit hoeven uw gasten pas op de avond zelf een keuze te maken.

Is het gezelschap groter dan 20 personen? Ook dan maken we graag een menu voor u en uw gezelschap. Aan de hand van uw wensen en in combinate met de gerechten van de menukaart, kunnen we echt maatwerk leveren.
 
Neem voor meer informatie en/of een passende offerte contact op.

Menu-suggestie

dessert01Hieronder een suggestie voor een samengesteld menu voor gezelschappen. Uitsluitend na afspraak en reservering.

Voor en tussengerechten

  • Bruchetta met vijgen geitenkaas limoen, honing en olijfolie
  • A’la minute gemarineerde tonijn met koriander en soja schuim
  • Ibericoham carpaccio van watermeloen, balsamico en rucola
  • Paddenstoelen bouillon met tuinkruiden

Hoofdgerechten

  • Gebakken tongetjes met warme remoulade en aardappelmousseline met gerookte zalm
  • Ravioli met pompoen taartje van appel en ui saus van rodebiet
  • Angus biefstuk van sucade met jus waarin groene peper
  • Duo van hert met bataat en spitskool

Desserts

  • Nougatine parfait met salsa van gevlogen mango
  • Amandelsabayon met stoofpeertjes en kaneel ijs