josper900x450In veel Spaanse restaurants is de Josper barbecue niet meer weg te denken uit de keuken en ook wij kunnen niet meer zonder deze Spaanse schone. Ze werkt uitsluitend op houtskool en geeft de gerechten een unieke smaak met behoud van textuur en sappigheid. Dankzij de Josper is het biefstuk op uw bord geen gewone biefstuk meer. Het is biefstuk pur sang. Ontzettend mals, vol van smaak en sappig.
De Josper is een combinatie van een oven en een grill en topchefs zijn er gek op. En dat is logisch, want de Josper is simpel om mee te werken, verbruikt minder energie dan een gewone oven en de smaak van de gerechten is subliem. Tientallen couverts kunnen in korte tijd, tegelijk worden bereid, van  vlees en vis tot paddenstoelen en groenten.
Wij zijn overtuigd van de smaak. Een smaak die bijna niet valt te beschrijven. Bestel een gerecht uit de Josper, proef, geniet en oordeel zelf.