Corks900x450Inmiddels zijn de skitassen weer uitgepakten weggeborgen en ook de pannen zijn al te voorschijn gehaald: de vakantie zit er weer op. Heerlijk gewandeld, bijgelezen en geleerd en uiteraard zo nu en dan een cocktailtje gedronken.

Après ski, nietwaar!

Ook nog spelletjes met prijzen gespeeld. Nog nooit ging ik zo goed voorbereid op vakantie, want zelfs aan leuke ‘foute’ prijzen had ik gedacht: ‘verkeerde’ sokken, een gekke muts… echte pronkstukken die te winnen waren.

Qua temperatuur hoefden we bij terugkomst niet om te schakelen; ik heb zelfs even getwijfeld of ik het thermo ondergoed wel echt op moest ruimen…
Gelukkig begint nu het zonnetje weer wat meer te stralen en persoonlijk vind ik dat ook helemaal niet erg! Laat maar glimmen en schijnen; dat maakt het dagelijkse rondje met de honden in het bos wel een stuk aangenamer.

De Poppe crew heeft ook niet stil gezeten tijdens onze de vakantie. Zo zijn zij volop bezig geweest met de nieuwe wijnkaart. Tony is weer op jacht gegaan naar enkele mooie nieuwe wijnen, waarvoor de complimenten.

Op een hopelijk zonnige eerste Paasdag serveren wij weer een paaslunch:

een drie gangen keuze menu voor € 27,50 p.p. Deze lunch start om 12:00 uur tot 16:00 uur. Dan zijn wij om 17:00 uur weer van de partij voor het diner.


Bon apetit,

Gerard Knol, maart 2018