clooney

Zo verschenen wij een tijdje geleden op facebook met wat foto`s van de veranderingen bij Poppe. Want van 30 juli tot 10 augustus waren wij eventjes gesloten i.v.m. ‘’de verbouwing’’. Er waren al wat veranderingen zichtbaar in de periode daarvoor; zo hebben wij… de muren onder handen genomen met een betonlook verf. Op een maandag hebben we met een deel van de Poppe-crew de kwasten opgepakt en zijn we met z`n allen in de weer geweest. Oké oké, dat klus(je) hadden we toch een beetje onderschat en hebben heeft de echte vakman Hans(van Veenendaal) deze klus afgemaakt. Karlijn van der Wier is meer van het fijnere werk en heeft hier vervolgens prachtige muurtekeningen gemaakt om de muren compleet te maken. Zo is het recept van de bisque nu letterlijk van de muur te halen.

Een zaak vol gezelligheid is waar mijn hart sneller van gaat kloppen, maar ook lekker klungelen tijdens de vakantie ga ik zeker niet uit de weg. Zo heb ik dagen doorgebracht in een lege zaak en klusjes kunnen uitvoeren waar normaal gesproken geen tijd voor is. Een ritje naar Zwolle bezorgde mij een auto vol ideeën en nieuwe decoratie op. Samen met mijn broer, die net iets handiger is, hebben wij de nieuwe verlichting opgehangen. Ook werd het muurtje achter de bar betegeld en kwam Nespresso... zonder George maar wel met een fantastische nieuw koffieapparaat.
Als u benieuwd bent waar “bavette” nou eigenlijk vandaan komt, dan kunt u een blik werpen op de tegels aan de wand. Daar staat nu een koe afgebeeld waarop precies te vinden is waar dit gedeelte van het vlees heeft gezeten. De bar is een gevalletje under construction.... en houdt allemaal spannend, alles volgens planning is misschien wat saai... dus ik blijf duimen voor de volgende deadline.
Vlak voor Poppe even dicht zou gaan gebeurde er iets uiterst onhandig: de pin gaf ook aan met vakantie te willen en staakte dat weekend elke activiteit. Wíj waren iets minder blij met deze planning...en hup mailadressen en telefoonnummers verzamelen en na het weekend heel wat mailtjes sturen.

Maar beste Poppe gasten: wat zijn jullie fantastisch!
Ik kan u vertellen: zulke leuke transacties heb ik niet vaak gehad en dan gaat dit niet om de bedragen maar vooral om de omschrijvingen die werden toegevoegd . Een willekeurige greep hieruit: “Hartelijk dank voor de geweldige avond en tot gauw!” Staat toch een stuk gezelliger dan een standaard factuur nummer als referentie. Vooral het gebaar van deze attenties vind ik geweldig. In sommige gevallen werd er al contact opgenomen met ons voordat de rekening überhaupt de deur uit was! De pinautomaat zal ons voorlopig niet meer verrassen, want het apparaat heeft er nu een ‘collega’ bij gekregen. Liever verrassen wij u met ons verassingsmenu voor 32,50 p.p. en mochten beide automaten eens tegelijk ‘niet thuis’ geven, dan heb ik er alle vertrouwen in dat ook dit met u weer goed komt!

Bon apetit, Gerard Knol
September 2017