cocktailIn een vorige column heb ik het al eens over cocktails gehad. In deze column komen de cocktails weer ter sprake…. Of dit iets over mij zegt of over de huidige weersomstandigheden… laten we het maar op het laatste houden.
De bedieningscrew werd getriggerd door het fanatiek schijnende zonnetje en zo bedachten zij verschillende cocktails. Deze werden na een gezellige, zonnige vrijdagavond vakkundig in elkaar gefabriceerd. En voilà daar stonden ineens 18 verschillende dorstlessers zowel mét als zonder alcohol voor de kritische jury(bedieningscrew) klaar. Met toeval zat Vincent, de jongste Knol en kok bij Poppe, met zijn kornuiten op het terras. Zij verruilden hun biertjes met liefde in voor een vers gemixte cocktail en sloten zich aan bij de jury. Ik wilde natuurlijk geen spelbreker zijn en zo ontstond er een gezellige gemêleerde groep van ‘fijnproevers’. Door al die verschillende meningen en smaken moesten een aantal cocktails het veld ruimen, andere cocktails werden unaniem favoriet en een sommige moesten nog net een beetje gefinetuned worden. Een nieuwe cocktailkaart staat klaar. En wij hopen deze cocktails snel aan u te mogen presenteren. We hebben een selectie gemaakt van alcoholische cocktails, cocktails zonder alcohol ( is soms ook best fijn, vooral voor de volgende dag ;) ) en een heuse cocktail voor de kids. Zo kunt u, net als wij, met het hele gezin proosten!

Bij cocktails en zon mag een passend menu niet ontbreken en zo hebben we deze maand het vijf gangen terrasmenu ( mocht het weer ons in de steek laten dan kan het menu uiteraard ook prima binnen worden genuttigd) voor 32,50. Verrassen vinden we leuk dus blijven we in deze sferen.
P.S. Mocht u nog een leuke cocktail aanbevelen, laat het gerust weten in de reacties. Hoe meer ideeën hoe leuker want je bent immers nooit te oud om te leren.

Bon apetit, Gerard Knol
Juni 2017